EY Seattle

Workplace

Reception and communicating stairwell

ARCHITECT:  Perkins&Will

LOCATION: Seattle, WA

CLIENT: EY

SCHEDULE: 19 weeks

SIZE: 23,298 sf

Transforming indoor office space into an environment that celebrates the beauty outside, the EY Seattle space celebrates the city and surrounding landscapes through use of graphics and an abundant of biophilia. Flowing seamlessly with to the two previously designed and occupied floors, the resulting space is warm and energetic with a variety of workspaces for individuals, small groups and large gatherings.

2020 Finalist, Office Interior of the Year
NAIOP Night of the Stars

Elevator lobby graphics
Coffee bar and employee kitchen
Open office and conference room spaces
Entryway area and communicating staircase
Multi-level work spaces and private phone rooms
Small team spaces and open office seating

Get in Touch

Whether it’s about your next project or just to say hi, please reach out to us. We’re here and looking for our next challenge.